Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 25 mai 13, 00:18
Endret: 26 mai 13, 17:22
Endret av: Satch

Begynner å lure på om Tøfflus antydninger om kampanjejournalistikk faktisk er treffende.

Nettutgaven fb.no fredag kveld... samme greia som i den trykte avisen. Noen få sitater om hva Rafn faktisk mener, og masse spalteplass på tilsvar.

Lørdagsavisen : Stort oppslag om Ålesund/ColorLine. Man kunne jo om man ville, ha skrevet om en av de andre klubbene som har mer enn gode nok arenaer til et langt lavere kostnadsnivå. Eller man kunne skrevet om Molde og deres stadion og historikken bak denne. Men neida - det ble Ålesund.... Og det man fortsatt ikke nevner med ett eneste ord er hva som faktisk ble lovet når Værste ble valgt.

Hva tror herrene i FB at det altoverskyggende flertall av FFK-supportere hadde valgt om man kunne velge mellom en lavere stadionstandard og økonomi til å kjempe topp 6, eller dagens stadion og Addeccofotball, gjennom at man har hatt så høye stadionkostnader at man ikke taklet både disse og store administrasjonstabber?

Realiteten er jo at vi faktisk ble lovet begge deler : En flott stadion på Værste til samme kostnader som på Holmen!

Jeg venter spent på neste utspill fra FB. Kanskje de nå fyrer løs mot konspirasjonsbolet ffksupporter.net og stabeisene der som ikke vil kjøpe "FB-sannheten"?

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f