Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 23 mai 13, 21:51

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Gitt at det vårt nye medlem Tone Beate sier er riktig, blir jo det store spørsmålet hvordan en leder som Følstad da kan føle seg trygg på en varig god løsning?
Alle kan bli enige om at vi skal bli flinkere til å selge diverse sponsorpakker osv, men dagens ledelse har sittet så lenge at slike tiltak er alt for lite, alt for sent. Dette kunne de da gjort i fjor. 
Det er kun fundamentale endringer i premisset for klubbens dirft, som nå kan få oss ut av denne misæren.
Og det  var en slik fundamental endring han skapte forventninger om. I alle fall for meg selv.

Og nei Tone Beate, ingen ting er selvsagt når det gjelder styret, verken i AS eller klubb, det har all historie vist oss.

Følstad og Umbach Hansen kan føle seg trygge på en varig god løsning fordi de begge sitter i styrene som sammen skal ta avgjørelsen om hvilke tiltak som skal iverksettes. Tiltakene som utarbeides må finne løsning både på de kortsiktige utfordringene, men også streke opp langsiktige retningslinjer.

Nå er det gjort en del på det langsiktige feltet. Ikke minst at den sportslige satsingen som ble gjentatt i pressemeldingen 16.mai. Og det er vel ganske viktig?

Og du gjør en alvorlig feilslutning når du antar at det eneste forslaget arbeidsgruppa vil komme opp med er å selge flere sponsorpakker. Dette er en negativ fordom. Når tiltakene kommer neste uke kan vi ta en debatt på om de er gode nok for å rette opp skuta. Men det er også svært viktig å selge flere sponsorpakker, ikke noe galt i det. Wink

Hva slags fundamental endring er det du ønsker deg? Som att på til er realistisk?

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f