Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 20 mai 13, 21:12

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Opprinnelig postet av oleoleole

Godt trent? Han bruker det i så fall ikke i det hele tatt. Jeg syns tempoet i spillet er mye bedre med Ramberg på sidelinjen, personlig mener jeg at han burde pensjoneres for noen år siden. Men han er tydeligvis god-gutten til altfor mange, en slags maskot, og derfor blir stadig beskyttet. Mulig han er fotballklok, men det klarer han heller ikke å vise på banen, bare feilpasninger (hvor de fleste bare er puslete spark og treffer stort sett en motspiller). Ramberg skrek høyest under Nordlie, og det var vel fordi han ikke ville løpe.. det synes i hvert fall (uansett om det skulle stemme eller ikke).

Skjønner ikke at du klarer å lire av deg så mye bullshit om Ramberg, dette er bare pinlig vrøvl! Merkelig hvor mye ufortjent dritt Ramberg og flere andre lokale spillere(Rafn, Staw) i FFK skal få, er tydeligvis en ulempe å være fra Fredrikstad om du skal lykkes i FFK! Frown

Akkurat like pinlig å se på alle som skal beskytte han (ev. de) til enhver tid, bare fordi han er fra Fredrikstad. For min del er det samme faen hvor de er fra, når de gjør det elendig.

 

 

---------------------------

Jeg er flau over at det er så mange nordmenn som ikke kan sitt eget språk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340