Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 13 mai 13, 00:17

Opprinnelig postet av Pera

Vi starter med blanke ark på torsdag og da bør alle som klager over økonomien stille opp på stadion, så snur vi det sammen!

Det mantraet har blitt repetert fanatisk her inne siden 2009, "Bare vi går på stadion og støtter laget så ordner alt seg!!". Pussig nok har både fotballen og økonomien blitt stadig mer ræva samme hvor mye jeg trasker på stadion.

Det å gå på stadion nå til dags er omtrent som å holde en hjernedød pasient i live med en kunstig lunge. Det er hverken laget eller treneren det er noe galt med, men tvert imot hele klubben som er råtten på rot grunnet alt det forbanna tullet med værste og økonomien. De som maser om trenerbytte nå er særdeles kortsynte.

Vi må finne en måte å ramme pengefolket der det gjør vondt, altså i lommeboka. Bypatriotiske hensyn driter de klart og tydelig i. Pengene jeg betaler nå for å se FFK tape mot diverse adeccolag går rett i lommeboka på Værste slik at de kan bli enda rikere og kjøre klubben ytterligere i dass.

Indirekte støtter jeg altså Værstes kontantstrøm samtidig som jeg er med å forlenge dødsleiet til klubben i mitt hjerte ved å fortsette å gå på kamper så lenge klubben er i klørne på pengefolket. 

Det er faen meg en dårlig deal.

---------------------------

Takk til Værste for sesongen 2012.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f