Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kiresralll

Bedriftsspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 5

Lagt til: 12 mai 13, 18:03

Det er ikke så rart at folk har blitt likegyldige til hele klubben etter alt som har skjedd de siste årene, men det aller verste er jo at fremtiden ser alt annet enn lysende ut med tanke på økonomi. Vi kan ikke selge de beste spillerne våre hvert sabla år for så å leie inn spillere på høstsesongen, som igjen forsvinner når sesongen er over. Det virker jo som om det er dette som er planen etter å ha sett hva som har skjedd de siste årene.

Det er rett og slett skammelig det som har skjedd. I en by med nesten 80 000 innbyggere, en så fin stadion, historie og engasjement burde det da virkelig være mulig å stabilisere er tippeligalag som kjempet om medaljer hvert eneste år. Ser man på de spillerne vi har hatt de siste årene så ser man jo tydelig at de er gode nok til å prestere på et godt nivå (Tarik i Rosenborg, Askar i Brann, Hussain i Molde, Gamboa, Thomassen). Og de "gode" spillerne vi hadde tidligere som vi fortsatt har blir bare dårligere og dårligere. Det er rett og slett en prestasjon å klare og kludre til en klubb så mye som de i styre og stell har klart de siste årene. Det er rett og slett en skikkelig prestasjon å faktisk maltraktere en klubb slik de har gjort. Helt utrolig. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig. 

Men som sagt, det aller verste er at fremtiden faktisk ikke ser lysende ut, slik den burde. Antakeligvis har vi enda ikke nådd bunnen og jeg frykter at ting kommer til å verre og verre i årene som kommer. Snart er det ikke tilskuere igjen på stadion heller.

FFK har klart det mesterstykket å nesten tømme tribunene sine, og det er ikke bare pga dårlige resultater. Dessverre!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f