Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 08 mai 13, 23:28

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Opprinnelig postet av Rafn
Hele innlegget

Er det noe vi supportere kan gjøre for å få kastet denne Følstad ut av makta der nede? Eller hele det sittende AS styret der?

Vel, jeg er ihvertfall lei av å se klubben langsomt forvitre. Vi styrer trolig mot det uungåelige uansett, så kan like gjerne gjøre det først som sist. Folk må slutte å gå på kampene i protest mot hele AS helvete. Da går det nok opp et lys for de høye herrer.

Om flest mulig holder seg vekk fra kampene og fronter det som protest mot AS haiene og deres destruksjon av klubben, genereres negativ presse mot Værste. Om "alle" ser reportasjer på nyhetene om fans i protest, pengegriske investorer, at haiene har ødelagt klubben til fordel for utvikling av ny bydel og økning av egen lommebok, uetisk forretningsskikk etc, vil de tape på alle fronter. Dårlig renommé skader utviklingen av Værste, og null billettinntekter vekker konkursspøkelset til live. 

Riksmedia må på banen. FB er bare å glemme. Tror et opprør av mer sydenlandske proporsjoner funker bedre enn at vi skal fortsette og bøye oss fram og ta imot med takk det Værste og co finner det for godt å servere. 

Har fått med meg stort sett alt av hjemmekamper de siste 8-9 årene, men nå er det slutt. Klubben skal på ny støttes når den finner tilbake til seg selv igjen, være seg 7 eller 2 divisjon. I år blir det 2-3 kamper maks. 

Noen som føler seg kallet til å dra igang et aldri så lite opprør?

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f