Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 07 mai 13, 18:15
Endret: 08 mai 13, 15:25
Endret av: Rafn

Opprinnelig postet av Erikk

Konspirasjonteorien er at "de som har ødelagt klubben" hele tiden har vært fult klar over at FFK vil gå over ende med stadionavtalen. Årsaken til at de likevel gikk for dette var for å øke verdien av værste-området som de eier. Stadion kan rives for å gjøre plass til boliger. Jeg har også hørt at de allerde har godkjennelse for bygging av boligene.

Følger deg ikke på konspirasjonteoriene. Har også hørt at Jimmy Hoffa er gravd ned under det ene cornerflagget Cool

Jeg tror ingen med viten og vilje har gjort dette mot klubben, men at alt ble gjort i beste mening. Beslutningen om å flytte ble gjort når alle pilene pekte oppover. Om situasjonen økonomisk hadde blitt annerledes om vi hadde blitt på Holmen vil vi aldri få svar på.

Med 12 000 tilskuere i snitt hadde dette gått bra, men når mye av grunnlaget forsvant så skal bankene fortsatt ha sitt. Kostnadene til lønninger reduseres år for år, men det sanerer også det sportslige produktet. Og med dårligere produkt så forsvinner kundene.

Gjøres det ikke noe drastisk vil FFK være en parantes i norsk fotball om noen år. I Østfold vil S08 bli den nye storklubben slik Moss FK var det i de årene FFK var i 2.divisjon. S08 spiller på kommunal grunn og så vidt jeg vet har de utgifter på rundt 1 mill på plastbanen sin. Selv om FFK har større budsjett så forsvinner det meste til anlegg.

Men i det store "Værste-regnskapet" hadde kostnadene for å slette gjelden for FFK vært noe Værste helt klart kunne levd med. Dette hadde vært utgifter til inntekts erhverv, og sett over tid vil Værste tjene på dette.Det er hevet over enhver tvil at Stadion har løftet området, og at dette er en stor årsak til veksten vi idag ser på de gamle FMV-traktene

De ville fremstå som helter i byen. Slik det er nå kan de fort historisk bli husket som grunnen til at klubben gikk til grunne.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f