Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 29 apr 13, 11:33

Jeg er enig i at det er for dårlig besøkt på hjemmekampene, men ser progresjon og fremdrift i banespillet. Alle piler peker oppover og de som har kviet seg for å gå på stadion for tap, de kommer snart tilbake. 

Tror fortsatt og mener at vi skal klare å rykke opp i år, men gjør vi ikke det, så fortsetter vi å bygge laget og rundt laget.

Jeg tar også turen fra Oslo til hjemmekampene, men har sørget for å støtte laget ved å kjøpe sesongkort, slik at de får penger selv om jeg ikke kan stille. Håper fler kan gjøre dette og nyte gode dager på stadion fremover når vi har gjort om stadion til fortet igjen. 

Var innom Corner Pub før siste hjemmekamp, og tror at det jobbes kraftig med å lage mer show og opplevelser rundt kampene til FFK, noe som vil hjelpe supporterne tilbake. Og med supporterne tilbake så tror jeg gutta vil prestere enda bedre på banen. 

Spillerne har underprestert og supporterne overprestert i en tid nå, men nå har vi mulighetene til å snu dette, og være positive for gutta som kjemper på banen. Ikke kritiser en dårlig passning men oppmuntre ved de gode. :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f