Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 24 apr 13, 21:23

Opprinnelig postet av Fredd

Enig med Bakkerud om at kampen var mye bedre. Men hovedproblemet er vel bakover på banen. Vi har sluppet inn 6 mål på tre kamper. To av de hjemme. Blir jo problemer når en må putte 3 hver kamp for å vinne.

Jeg lever i troen på at den type mål som ga Sandefjord 1-1 skal gå greit å luke bort. Flere blå spillere sm fikk gå løs på defensiv dødball. Dette er noe som bør kunne unngås greit dersom man er bevisst på det. Man kan ikke gardere seg fullstendig mot å slippe inn mål på defensiv dødball - man kan jo møte en motstander som har en Kovacs-type å sikte på - men enkle mål bør man kunne luke ut. Det andre målet til Sandefjord vil jeg si man ikke kunne gjort så mye med - meget bra spill av de blå der.

Når det gjelder "putte tre" så var det jo stort sett uflaks som gjorde at FFK ikke puttet såpass som tre. To fingertupp-redninger hvorav en involverte tverrliggeren, et frispark i stolperota og en straffe vi ikke fikk - såpass uflaks tør jeg våge å håpe at man bare har en gang eller to per sesong.

Jeg synes faktisk ikke denne kampen er egnet til å avskrive oss som opprykkskandidat. Prestasjonen som ble levert hadde holdt til å slå de aller fleste lagene i Adeccoligaen.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340