Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 22 apr 13, 18:13

Opprinnelig postet av Willy René

Det er viktig med konstruktiv kritikk, og drittslenging er et onde, det vet vi.

Men jeg mener sterkt likevel at spillere på toppfotballnivå må ha den evnen at de kan stenge det usaklige ute. Det er en viktig egenskap for å lykkes.

Hvis man lar seg "trøkke ned i dritten" så har man kanskje ikke noen framtid på dette nivået. Det er vinnertakter over den spilleren som hever seg over usaklighetene.

Bare se på Ramberg, alle de usaklighetene han har fått høre gjennom mange år. Allikevel innehar han alle kvaliteter en toppspiller skal ha. Han er, tror jeg, typen til å stenge usaklighetene ute, han lukker ørene for det.

Derfor er han en toppspiller.

Vi vet at det er idioter blant publikum, la de få være idioter, så får vi andre handle som vi synes er rett.

I teorien din så høres det riktig ut at man må tåle kritikk om man skal bli en god spiller. Jeg har spilt på endel arenaer og kom til FFK fra Moss FK som 23 åring med selvtillit. Da er det ikke noe problem å takle kritikk. Ramberg kom også til FFK fra Moss FK som godt voksen etter noen år ute fra byen. Og da har du såpass tro på deg selv at man kan tåle litt mer enn en ung gutt på starten av karieren. 

Selv på Melløs var publikum helt annerledes enn på Stadion. Lite drittslenging mot egne spillere, og jeg kan vel ikke sette fingeren på spesielle episoder hvor jeg husker noe negativt mot egne spillere fra tribunen der. Men i Fredrikstad derimot er det ingen problem å huske MANGE kommentarer selv i dag, flere år etter at jeg har lagt opp.

Hvis vi tror spillerne responderer positivt på publikum som den 12 mann, så må vi også akseptere at de har like stor påvirkning i negativ betydning ved å bryte ned med drittslenging. Det høres veldig godt når du gjør en feil. Da er det ikke jubel som drukner en "uskyldig" slengbemerkning. Og får du høre mange nok ganger at du er ubrukelig, ja da blir du nettopp det.

Så oppfordringen er å heller telle til 10 hvis det er en spiller du synes ikke er "god" nok.

Men nå skal jeg på Stadion og se FFK slå Sandefjord.

Og jeg vet at du ikke er av dem som slenger dritt på Stadion Willy Ren.

God kamp Cool

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f