Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 17 feb 13, 20:43
Endret: 17 feb 13, 20:46
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Kai Roger

La oss håpe de tar til fornuft,og viser alle lag sånn ca like mye. Må da være noen som kan se at HVIS FFK blir vist 75% av gangene,så går klubben på en gedigen økonomisk smell. Jeg tror at de høye herrer finner en god løsning,der alle lag i Adecon...eller iallfall lag som BodøGlimt,HamKam,Mjøndalen,Sandefjord med flere,kan bli vist like mye,og ta 'byrden' sammen. 

For det vil bli kamper søndag,mandag og tirsdag.......spørsmålet er om vi får flere søndagskamper enn mandag/tirsdags kamper.

Tirsdag? Hva i helsike? Sist NFF prøvde seg med fast tirsdagskamp i Adeccodassen satte UEFA ned foten; man fikk ikke sette opp TV-kamp i nasjonale ligaer på dager hvor det spilles Champions League. Dette hindrer jo ikke å spille på tirsdager hvor det ikke er CL, men det utelukker jo tirsdag som fast kamptidspunkt.

Hvor finner jeg en oversikt over alle de faste kamptidspunktene? Finner dem lett for Tippeligaen, men for Adeccodassen finner jeg ikke annet enn at én kamp skal spilles mandag. Vi må vel dessverre regne med å spille en del mandagskamper. Håper bare de er så greie at de velger flest mulig av bortekampene våre og ikke hjemmekampene ...

EDIT: Fant denne saken. http://www.fotballihelgen.no/om-aksjonen/fotball-paa-mandag-og-tirsdag Håper da forbundet kan sette foten ned her. Selvsagt vil C+ velge de "mest attraktive kampene", innenfor de rammene avtalen gir dem.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340