Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 06 feb 13, 22:42

Opprinnelig postet av bateman

 

Midtbane: Landgren, Ramberg, Jabbie og Holm

Kombinasjoner blir som oftest alt for trege selv for Adecco, i tillegg blir det 0 kreativitet. Bakkerud kommer selv fra en klubb som har spilt med en spiss, men tenker han selv å bruke 2? I og med at han har hentet to spisser så regner jeg med det.

Laget er helt ok sånn som det er nå, men også veldig sårbart. Egentlig trengs det bare en sentral midtbane med offensive ferdighter for at jeg skal bli fornøyd nok. Spissene er pur klasse i Adecco og jeg tror de utfyller hverandre perfekt. Men for at de skal skinne maksimalt så trenger vi kreativ kraft på midten. Vi kommer til å stange mye i år og da passer det dårlig med motorikken til Jabbie og støttepasninger fra Ramberg, men løpene til Ramberg kan være gull!

Jeg tipper også at de stresse litt med keeper i og med at Masalin egentlig er det eneste valget vi har. Masalin er bra nok for Adecco, men rykker vi opp ønsker jeg bedre. Ergo kan man lete etter en bedre allerede nå, men da vil nok Masalin bort noe som igjen blir et problem. Vanskelig det her..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f