Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 06 feb 13, 13:04


Enig med sistskrivende. Sentrallinjen er for svak.
Det er kvaliteter i stopperparet, men det er opp til de selv og først og frems Bakkerud å få de til å blomstre. Sammenheng midtbane og stoppere må også bli bedre (enn treningskampene/fjorårets sesong)
Midtbanen savner en offensiv kraft og kan bli et problem mot lag som ligger lavt eller spiller god defensiv fotball. De resterende der er for variable. Jabbie fra klassespiller til fraværende, Ramberg er best til å bryte motstanderens spill og gi støttepasninger/feilpasninger. Holm er ok, men ikke bedre enn det, og ofte skadet. Landgren har jeg ikke sett nok i den posisjonen, men han her ikke spilt sentral midt på en stund.
Det kan virke som om vi har fått en spiss som kan skape noe på egenhånd (Shaswari) og det er bra for dte kan komme til å trenges , for FFK har ikke hatt gode "tradisjonelle" spisser på lange, ei heller en midtbane som har foret spissene med gode baller på lenge.

Laget har noe kvaliteter, og det blir opp til Bakkerud om han får de til å blomstre eller ikke, men det er ingen lett jobb

---------------------------

Thomas


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f