Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 06 feb 13, 12:05


For meg virker laget tynt over hele linja, med en svak sentrallinje som det største problemet.

Masalin holder mål. Men hva hvis han blir skadet?

Stopperparet holder ikke mål, med Grorud som den største svakheten. Ser heller ikke den store, stabile styrken hos Vidar M og Strømsborg. Dure viste at han kan, før han ble skadet, men nå tar det nok lang tid før han er oppe på nivå igjen. Uansett er han ung og det blir feil at det skal være han som drar lasset.

Sentral midtbane ser veldig dårlig ut. Vi mangler både deffensiv trygghet og offensiv kreativitet her. Jabbie er til tider god, av og til veldig god, men alt for ofte dårlig. Jabbie i et  lag som skal holde i ballen og spille seg gjennom midtbanen, lukter farlige feilpasninger lang vei. Holm er for treg til å bidra noe spesielt, og Ramberg er, etter mitt syn, best som indreløper i en 4-5-1. Som en av 2 på midten mangler han for mye på agresivitet, deffensiv styrke og skuddben. God på småspill på små flater. Landgren er jeg fremdeles usikker på.

Offensivt er Ruud Tveter og Gueye, etter mitt syn, håpløse. Hadde veldig tro på Tveter når han kom, men siden har han vist at han ikke holder mål. Gueye.... det holder vel å se klippet fra Sarpsborg08 første mål i den siste kampen. Vi blir dermed HELT avhengig av at Stene og Shaswari leverer varene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f