Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 31 jan 13, 17:19

Resultatet og kampen var begredelig, men å starte som sopran i Fredrikstad FKs hylekor nå er helt lattelig. For første gang på mange år virker det å være ro rundt klubben i Januar. En langsiktig trenerkabal er etablert og får lov til å jobbe med ro og tillit og nye og unge spillere får prøve seg i mye større grad enn tidligere.

Ok, så rykker kanskje ikke FFK opp i år, men hva gjør vel det? Dere som kritiserer nå, mener dere at noen skal trylle opp enda flere penger klubben ikke har for å rykke opp i år? Jeg, som alle andre har blitt bortskjemt med at klubben etablerte seg som tippeliga klubb og moroa varte i mange år. Men vi var en tippeligaklubb på feil premisser. Forhåpentlivis har klubben lært av å spise kirsebær og kan forhåpentligvis bygge seg opp til samme nivå, og med riktig utvikling og litt flaks kan vi klare det i nær fremtid. Det er bedre å være et litt heiselag alá Ålesund enn et lag som tar en divisjon frem og tre tilbake! Det viktigste da er at vi har en trener som ikke gjør alt for å kun få resultater. Bakkerud tenker utvikling og fokuserer litt på morgendagen, fremfor sin egen CV. 

Dersom vi hadde måttet stille til Adecco med troppen vi hadde mot S08 kunne vi faktisk luktet på nedrykk, men heldigvis har Jocke klart å gjøre to helt fantastiske signeringer!  Det klubben trenger er en by som viser engasjementet som ble vist første gang vi var i Adecco på 2000tallet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340