Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jinky

Knøttespiller

Ble medlem: 08 jan 13
Innlegg: 30

Lagt til: 10 jan 13, 15:25
Endret: 10 jan 13, 15:25
Endret av: jinky

Opprinnelig postet av Tøfflus

Vås fra ende til annen. Rettigheter selv ikke politiet har? Selv en billettkontrollør på bussen har rett til å avkreve identifikasjon ved mistanke om sniking.

Hvor var dette hylekoret? Det har jammen vært her hele tiden. Piiroja-saken har da blitt diskutert side opp og side ned. Disse som du nevner har vært ansatt i FFK og begått lovbrudd i sine stillinger i FFK, men de kan utmerket godt komme til å få sin personlige straff også - når bare politiet får somlet seg ferdig med etterforskningen.

Folk som har løst billett, derimot, er ikke ansatt av FFK. Men når disse, kun fordi de ønsker å vise at de er så JÆVLA alternative, gjør noe som de vet vil medføre straff for FFK, så synes jeg de får være menn nok til å påta seg ansvaret og spleise på bota. Hvis du låner noens bil og knipses i en fotoboks, og så ilegges 5000 spennadas i bot, er det ikke rett og rimelig at du selv betaler boten, selv om den sendes bilens eier?

Hvorfor er det så denne boten som diskuteres nå, og ikke skattesaken? Vel, det har ikke skjedd noe nytt i saken på månedsvis, er det da så rart det ikke blir diskutert for tiden? At FFK ble ilagt bot pga Supras' oppførsel ligger nærmere i tid, og boten som VIF og LSK ble ilagt for lignende forhold ble gjort kjent i går og ga saken litt ny relevans.

 

Jeg vil bare understreke dobbeltmoralen som hersker på dette forumet. Når det var snakk om bøter i 100 000kr-klassen, så var det ingen som nevnte at de ansvarlige for dette skulle dekke det fra egen lomme, selv om det utvilsomt førte klubben i større økonomiske problemer enn hva en bot på 15 000kr vil gjøre. Ikke bare sendte de klubben i økonomisk uføre, men de svindlet også AS Norge for penger. Det sitter folk i spjellet for mindre alvorlig kriminalitet i dag, det var vel derfor Hansen, Kværneng og Jensen godtok forelegget på 25 000kr hver uten å blunke.

Les deg opp på dine rettigheter som borger i Kongeriket Norge Tøfflus, kun ved innreise fra land utenfor Schengen er man pliktig til å legitimere seg. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f