Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 17 des 12, 12:00

Ja,ja...da nærmer det seg nytt år og nye mulighter. Det som blir spenende i 2013 er :
-hvilken tropp får vi?
-Hvordan vil Bakkerud få gjennomslag i gruppa?
-vil den sportslige planen som TA står ansvarlig for,være 'liv laga' ?
-vil det bli trener -bråk,HVIS klubben IKKE får resultatter med en gang?


Bakkerud er en tøffing. Du MÅ være tøff,når du tørr å ta en jobb som hovedtrener i FFK ,men den historikken vi har hatt de siste 10 årene. Tiden vil vise om han lykkes eler ikke. Jeg håper nderlig han får suksess,men hva vil skje HVIS klubben ligger på 10 plass til sommerferien,og er et 'ok' Adeco lag? Hvordan vil presset bli da?

Som du skjønner er jeg ikke super-optemist....men jeg er realist. Realist fordi vi alle vet hvilke økonomiske utfordringer klubben har hatt,og vil ha i mange år fremover. Det er NÅ folk må kjenne sin besøkelses tid: KJØP SESONGKORT folkens......det er lettere for klubben å selge seg selv til sponsorer også,når sponsorene vet at de vil bli 'sett' av x-antall tusen hver gang på stadion. Er du i tvil sier du?...ja.....det er det mange som er,med god grunn.........men det er NÅ klubben trenger oss.

Hvis du av en eller annen grunn IKKE vil kjøpe sesongkort akkurat nå,så KJØP ET MEDLEMSKAP i FFK...300 kroner...perfekt som julegave,til 'de som har alt' . Hva skal jeg kjøpe til min kamerat eller veninne?..hun/han har jo alt......hmmm....jo: et medlemskap i FFK er tingen ....løp å kjøp,og GOD JUL:)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f