Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 19 nov 12, 19:12

Synes du bør moderere deg litt Oleg. Problemene starta for lenge siden. Og nedrykk har vel mange forventa i år.  Ikke legg skyld på Trond Amundsen av den grunn.

Problemet til FFK er at AS er teknisk konkurs, samtidig som Værste er eier og er ikke interesert i å invistere mer. samtidig som Spiller Invest har lukket lommeboken. Ingen penger til elitesatsning, og bare salg for å redde økonomien, da skjer det som har skjedd med FFK nå. Andre klubber i samme økonomiske knipe har hatt pengefolk som har spyttet inn penger til satsning og for å redde klubbene sine. Se feks VIF, Brann, LSK og Viking. Det er ikke nok penger i Norsk fotball til at man kan både satse stort og være selvberget. Sponsor og publikumsintektene er rett og slett ikke store nok til annet en drift. Premiepenger og TV avtaler er heller ikke store inntektene og spillersalg forekommer sjeldenere over hele fotballeuropa. Når da klubben har STORE utenomsportselige økonomiske forpliktekser så skjer det som skjer fordi investorer og pengefolk trekker seg ut når invisteringene er dårlige. Se feilkjøpte spillere,trener,ledere. 

Alt annet blir spekulasjoner. Men hadde FFK fåt beholde stallen fra ifjord pluss de forsterkningne vi fikk inn så ville nok sesongen sett annerledes ut. Men nå er nedrykk ett faktum så se heller etter lyspunktene istede for å spre eder og galle etter ett trenerteam som fikk en veldig utaknemlig jobb i henda etter 2009 sesongen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340