Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 19 nov 12, 08:57

Men dette er IKKE Trond A sin skyld. TA er ansatt som spillerutvikler....det er der han er glimrende. Han har IKKE bedt om å bli hovedtrener engang. Vi skal heller aplaudere den heroiske innsatsen spillere,trenere og oppmann og materialforvalter.....ja...alle på Sport har gjort en fenomenal jobb iår.

Det er IKKE Sport sin skyld at vi havna der vi havna. Så å kritisere for om en spiller gikk fram på corner,og en annen spiller skulle være satt inn tidligere ,blir bare for å ha 'noen' å skylde på/eller noen å kritisere.

Kritiser de som har gjort at vi har havna her vi har......de folka som har kjørt klubben så på ræv,at vi neste år,MÅ barbere budsjettet med 15 % ja..kanskje 25 %!!!!

Spillergruppa har tatt ut sitt max potensiale. Husk at spillere som idag er våre 'beste'...knapt hadde vært på benken da vi VAR et godt TL lag.

Det som blir spenende nå,er å se hvem skal score målene våre neste år? Hvor mye MÅ Sport bli budsjett-nedjustert?

Hvis klubben klarer å få fram en plan,som 'folk i gata' kan virkelig ha TRO på,da tror jeg også folk kjøper sesongkort,og kommer på kampene. Men det er noen Ledere,i noen A/s'er som har en stor og vanskelig tid foran seg.......bygge opp TILLIT krever tid.....men har vi så lang tid?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340