Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 02 nov 12, 21:34

Den som kan utvikle en spillestil som kan engasjere er Arne Sandstø. Han har i flere klubber bevist at han gir spillere klare roller,og en angrepsvillig spillestil.

Jeg tror ikke han blir så dyr heller. Jeg har skrevet flere ganger at TA ikke er den type hovedtrener et lag som FFK trenger. Vi må ha en tydelig trener,som er SJEF. 

Håper også at Jokke får litt MINDRE å gjøre neste sesong.....han kan IKKE holde på i et sånt tempo år etter år. Håper at ledelsen i klubben ser denne råvdriften,og gir han mere 'fri'.

TA som spillerutvikler er et scoop. Han har bevist i LøvHam at han har 'draget' på å ta talentfulle spiller,unge sådan,et skritt videre. Eksempler: Fredrik Haugen,Kevin Dure,en i Vålerengen,som jeg har glemt navnet på med flere.

Roar Johansen er sikkert en hyggelig fyr,men han har ikke den styrken en trener for FFK trenger å ha. Jeg gremmes ved tanken på hans defensive spillestil,og ser for meg enda flere baklengsmål,+at hvis han blir trener ,da kommer vel Hoås og Wiig tilbake også da? Så skal vi høre fra Sarpingane at disse 3 'redder ' oss ? (skrevet med smil om munnen )Wink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f