Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 27 okt 12, 20:29
Endret: 27 okt 12, 20:30
Endret av: Kai Roger

Denne kampen beviste til fulle at vi ikke er gode nok for TL spill. Kan også ta med at vi IKKE har hatt de berømte marginene med oss iår heller.

Sagt detr før,og sier det igjen: Trond Amundsen er ikke noen TL trener...det beviste han allerede i Kongsvinger,da han prøvde seg der. Han er god som spillerutvikler/assistent trener.

Treneren har ansvaret for å få gutta opp på et nivå,både i hodet og kropp. Vi så idag spillere som ikke klarte å sende en pasning på 5 meter...og heller ikke klare å slå innlegg. Vi så spillere som ikke VILLE nok. Så ut som redde ,hodeløse kyllinger. Og alt dette er en treners ansvar. Han legger den berømte 'kamp-planen'....kan vel med fasit i hånd si at denne 'kamp-planen' har failet noe kraftig de siste kampene. Eks: sette Vallencia inn på midtbanen,når man har hallesimi på benken,og kunne flytta Langren opp?

Det som er greit mitt oppe i dette her,er at vi viser oss fra en side som er så begredelig,og så dårlig,at Adecoen kommer i 2013,fortjent. Det som er illevarslende er at med dette spillet,skal vi slite i Adecoen også. Alle lag i Adecon vil se på kampen mot oss som årets happening,og dermed kjempe som løver.

Skal vi ha mulighet til TL 2014,må vi ha inn ny trener. Arne Sandstø,som har vist herlige leder egenskaper i alle klubbene han har vært. Klare roller,egen spillerstil,og ikke minst resultater.

Og..desverre maaaange som IKKE kommer til å fornye sesongkortene....noe som vil bety enda mere press på økonomien.....vi har vel ikke lest det siste innlegget om at økonomien er dårlig i klubben?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340