Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 27 okt 12, 20:03

Man kan snakke så mye man vil om at spillerene er dårlig, men fakta er at det er et lag som vil vinne og et lag som ser ut som de vil tape. Og det er grunn til å stille opp på stadion ved neste trening. Og ikke for å støtte! Man SKAL ville vinne en kamp som dette. Nå ser det derimot ut som om de løp dobbelt maraton tidligere i dag, å lite de løp.

Når man først er på treningsfeltet så kan man ta et par rop direkte til Amundsen. For kjære Trond. Dette er ikke kampen du skal prøve ut Alex Valencia som sentral midtbane. Vi andre så at midtbanen ble totalt fraløpt allerede ved start. Også klarer du å plassere den ene spilleren i troppen med mindre akselerasjon enn Jabbie der? Hadde du glemt at du hadde Aleesami på benken? For du kan ikke med sund fornuft vurdere Valencia som et bedre valg enn å flytte opp Landgren? Og så velger du å ta ut Steene- den ene spilleren som tar ned ballen selvom han er totalt alene mot 11 mann. Og inn kommer kanten Tripic, når du har Momo på benken. Og appropo Momo, er han virkelig så dårlig at han aldri skal få mer enn 5 min? Det jeg har sett av han synes jeg virkelig har vært lovende.

Og Amundsen, jeg er ikke ferdig med deg. Haitam Aleesami har vært en åpenbaring på venstre back. Han var litt slurvete mot Brann, men i samtlige andre kamper har han vært en av lagets beste spillere. Du begynte denne kampen muten kanskje lagets beste ballspiller, og byttet han ut med lagets desidert dårligste ballspiller. Har du glemt at sporten du er engasjert i heter fotBALL? Jeg er enig i at Martinsen periodevis var bra tidligere i sesongen, men det var som stopper. Og til og med som stopper er han best etter å blitt litt varm i trøya. Ikke at Martinsen har noe som helst skyld i dette tapet, men Aleesami hadde utrettet så mye mer offensivt. Og derfor er det også direkte HÅRREISENDE, at han ikke kom inn før det sto 4-1 og var igjen 10 min. Jeg ba på mine knær for at han var skadet for da hadde vi ikke hatt en trener som viste innkompetanse. Og Trond, jeg har støttet deg helt siden du tok over. Jeg synes du er reflektert og klar i meldingene. Nå må du være like klar ovenfor deg selv, og ta en grundig gjennomgang av valgene dine. For prestasjonen din var like dårlig som spillerene sine i mine øyne. Og dersom vi skal ha mulighet til å rykke opp igjen, så trenger vi å benytte ressursene (som spillerene dine er) bedre!

 

Jg tror jeg i mine 8 år på forumet aldri har klagd før. Og jeg har vel hvertfall aldri skrevet et langt innlegg. Nå var det umulig å holde igjen, og jeg hadde litt aggresjon å ta igjen fra tidligere nedturer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340