Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 25 okt 12, 09:26

Opprinnelig postet av Haarek

 

Første målet til brann. Jabbie jogger etter mann,han mottar ballen slår inn foran mål. Det resulterer i 1-1 målet. Fult mulig for Jabbie og komme opp i mann før han mottar ballen,og slår inn.

3-2 målet til brann.Jabbie slår en håpløs passning rett i beina til larsen,han tar med ballen,bruker Ramberg som rundingsbøye slår til huseklepp,får igjen ballen 3-2 til brann. Hvorfor springer ikke Jabbie alt han har for å vinne igjen ballen? Hvorfor setter ikke Ramberg til,en skikkelig takling som stopper kontringa?

Hjelper jo faen ikke at vi har en keeper som slår "samtlige "baller rett ut i feltet foran mål!!!!!!!!! Må vel for faen gå ann å holde et innlegg i fast grep,eller slå dem vekk fra farlig område? 

Ja, ved 3-2 målet er det Jabbie som slår en feilpasning godt inne på Branns halvdel, mens FFK har nok folk bak ballen. At Ramberg, og i andre tilfeller andre spillere, ikke tok den taklingen kan vel bare skyldes at alle var veldig bevisst situasjonen med antall gule kort. Har ingen annen forklaring.

Masalin slo ikke alle baller ut foran mål. Kun 2 ganger. 1-1 og 3-4:-). Den første gangen er det tilsynelatende trygt, om han ikke hadde slått den rett i beina på Horn som kom stormende. Ble en lissepasning til Ojo. Begge disse Brann scoringene var ren skjær uflaks, som målket til Haugesund også var. Nå bør flaksen snu til vår fordel.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f