Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 okt 12, 21:01

Helt utrolig hvordan det laget der spiller i forsvar. Jeg fatter det bare ikke. Det er greit å kjøre opp folk på cornere og slikt, men det forutsetter at de jobber som noen piska hunder hjem igjen også. Hvor mange ganger fikk ikke Brann store åpninger på grunn av forsvarsspillerne kom halsende etter. Hadde vi enda vært farlige på dødballer så hadde det kanskje vært verdt å ta risikoen.

Og hvor i huleste er bredden i etablert forsvar? Gang på gang på gang på gang fikk de Vestfold fylke å boltre seg på både til høyre og venstre. Backene kom diltende omtrent etter at innlegget var slått. De i midten var ikke mye bedre de heller, Brann fikk jo kjemperom til å skyte så ofte de ville i denne kampen. Var vel kun et par ganger at man kom skikkelig opp i ballfører for å forhindre nettopp det.

Masalin holdt vel knapt en eneste ball i dag? Synes han slapp det som var jeg.

Offensivt? Tja, det er lite kreativt på midtbanen når Ramberg og Jabbie er der. Kantspill blir også vanskelig når 9 av 10 innlegg kommer til første og beste Brann-forsvarer.

Fire ganger i år har vi scoret tre mål på hjemmebane. Med et normalt forsvar skal det tilsi tolv poeng. Likevel hadde dette skrapet av et forsvar gjort at vi i disse kampene kun står med en seier og tre poeng. De resterende kampene har endt 3-4!

To poeng på rad hvor tre poeng har ryket. Ufattelig!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f