Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 19 sep 12, 13:33

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

I FFK har TKK desverre gjort en vartig skade, ved å skape en spilttelse som i dag river klubben fra hverandre innenfra.

Hahaha. Laughing

Det er vel muligens det største vrøvlet jeg har lest her inne i 2012. Så det er altså Karlsens feil at FFK som klubb er en kaosklubb med splittelse osv...?!!!?!?! Kaoset rådet leeeeeenge før hans inntog i klubben.

TKK ville også styrke og profesjonalisere ungdomsavdelingen til FFK, nettopp fordi han ville ha opp gode spillere med lokal forankring. 

Anders Grönis visste vel ikke at FFK hadde juniorlag engang. Hospitering var helt uaktuelt. Sånn kan man ikke drive i min bok.  

Jeg vil heller ha en velfungerende, økonomisk sunn drevet klubb/organisasjon enn en kaosklubb som kjøper spillere på kreditt. Jeg vil heller ha et lag med 6 søramerikanere som man kan tjene masse penger på enn Espen Hoff, Alex Valencia, Mattias Andersson, Ardian Gashi og Kasey Wehrman som er omtrent som å kaste penger ut av vinduet pga høy alder.

Tenk så deilig det hadde vært om FFK hadde en kjempetrygg økonomi med mulighet for å investere i anlegg, trenere, støtteapparat osv. Vi kunne sendt spillere i fly til og fra lange bortekamper. Vi kunne hentet bedre og mer attraktive spillere til klubben, vi kunne hatt gode trenere på gutte- og juniorlag fordi man kunne lønne dem. Mulighetene hadde vært mye større for at man kunne fått frem gode spillere.

Nei, lykke til videre i Monaco Karlsen. Her i plankebyen ville vi ikke ha deg, vi ville ha Anders Grönhagen. Yell


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340