Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 11 sep 12, 18:37

Opprinnelig postet av Plankekæll

De spiller i den franske ligaen - derfor var jeg kanskje litt kjapp der.

Hadde mannen fått lov til å starte opprydningen i klubben da han kom hadde det ikke sett så dårlig ut som det gjør nå. Han har i tillegg et enormt nettverk fordi han har jobbet som speider/sjefsspeider i mange år. Hvis du tror at Borges var den eneste spilleren han hadde hentet må du tro om igjen. Han har også et meget godt nettverk hva gjelder å hente nye, spennende trenere. Trenere som ikke har gått NøFFe-skolen i 10-12 år.

Dette har ingenting med å være synsk å gjøre. Dette har med edruelighet og sunn økonomisk klubbdrift å gjøre. Man må investere i objekter som kan gi god avkastning, som feks Celso Borges. 

Jeg sier det igjen - FFK har virkelig dreti seg loddrett ut. De har bæsja ned begge bena sine.

Hvorfor skal jeg være positiv i min omtale av det man klarte å få til i 2009 da Karlsen forsvant fra FFK? Det er intet mindre enn trist, jævli trist.

Med all respekt så blir det litt for mye om og men og hvis....

Det er ingen tvil at TTK kunne ha gjort en god jobb, hans filosofi var vel å "kjøpe billig, selge dyrt". Jeg ser all elendigheten  som er i klubben nå, men er alikevel usikker på om det hadde vært anderledes om TKK hadde fortsatt i jobben..... og det er jo noe vi aldri vil få vite.......


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340