Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 04 sep 12, 23:08
Endret: 04 sep 12, 23:08
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Satch

Takk for innsatsen Rafn – beklager om noe av kritikken kan ha vært oppfattet feiladressert…...

Dette ser ikke bra ut i det hele tatt. Skal Klubben komme videre mot en løsning i alt dette surret så hadde det faktisk hjulpet på vei om meningsbærer nr.1 i byen – FB – begynte å MENE noe. Nok engang ”nøyer” de seg med å referere hva andre sier. Men vi kan jo håpe.

Neste årsmøte i klubben blir utrolig viktig.

Vi trenger ett sett med styrekandidater som går til valg på oppsigelse av kontrakten mellom klubb og Sport AS, rett og slett. Alt annet vil bare være en utsettelse av det uungåelige. Her må medlemmene og valgkomitéen kjenne sitt ansvar og allerede nå sette igang med planlegginga.

Jeg VET at klubb har mulighet til å dra inn alle markedsrettigheter fra AS, uten at jeg har sett den faktiske avtalen, for forbundet ville aldri ha gitt oss lisens uten at nettop denne muligheten ligger i avtalen. Jeg har sett opptil flere utkast av forbundets maler til denne avtalen, og alle inneholder akkurat dette.

Avtalen var etter intensjonen utforma for at klubb skal ha "bukta og begge endene", og videre at klubb skal ta ALLE sportslige avgjørelser, inklusive signering av overgangspapirer og spillerkontrakter. Denne makta har klubben idag, og jeg tolker vel egentlig Jans avgang underhånden som skarp kritikk av Umbach Hansen: Styreleder skal ikke signere noen kontrakter eller overganger uten styrets vitende og vilje.

Jans avgang bekrefter også det en hard kjerne av oss her inne har ment mer eller mindre hele tida: Klubb/AS-modellen funker ikke i FFK!

Med ren klubb-modell vil også samarbeidsklimaet til Værste se helt annerledes ut i og med at vi da ikke kommer i en kreditor-avhengighet til Værste.

Uten markedsrettighetene til FFK vil AS i praksis ikke ha noe aktiva, og da finnes det ikke noe annet råd enn å slå dette konkurs. Med massivt tap for Værste, ja, men soleklart til beste for klubb-demokratiet og klubb-kulturen.

AS-modellen er konstruert for at ansvaret for konk er distribuert, og jeg mener helt seriøst at hvis Værste vil være med på leken får de tåle steken!

Takk skal du ha Jan, for at du tør å åpne kjeften der resten av byen, inklusive f-b.no, skjelver av skrekk for å komme i unåde host pengeguttane.Takk skal du faen meg ha!

Med ny, ren klubb-struktur er du hjertens velkommen til å ta verv i styret på nytt, Jan! Du vil ikke ha noe problem med å bli valgt inn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24