Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 28 aug 12, 16:59

Opprinnelig postet av T1974

Enig i at salget av Thomassen og Askar var smart sett i forhold til kontraktstid.
Tarik hadde ikke FFK innflytelse på. Da står Etsaz igjen.
Men hvor blir pengene av?
Tarik avslo masse tilbud utifra lojalitet, men når man selger resten av laget er det sannsynligvis vanskelig å holde på denne lojaliteten. Lojalitet går nemmelig to veier. De som har fått pengene fra salgene har ikke vist den lojaliteten som Tarik viste.

Nå med en "klassespiss" (for det nivået laget er på nå) som går til en av de to lagene vi sloss mot for å forsøke å hindre nedrykk, velger ikke FFK på grunn av sannysnligvis småsummer.

Har sagt det før og sier det igjen - følg pengestrømmen - hvem sitter igjen med pengene?

Og til sist, hva skal supportene gjøre med situasjonen?

 

Hvor smart er det hvis det ender med nedrykk?Dem som skal ha penger av FFK hadde vel vært mer tjent med at klubben hadde blitt i tippeligaen. Nå er det sikkert noen om skal ha pengene uansett og driter i om FFK rykker ned,men hva med værsted da?dem må vel tape på at klubben rykker ned eller?Nei dem selger "gir bort "sine beste spillere for knapper og glansbilder.Og hva hjelper det ?økonomien er jo like ræva samme mange penger som kommer inn.Blir ikke brukt 1 krone "nesten" til nye spillere som styrker laget.Publikum svikter! Det blir mye penger tapt på og ha halvfulle tribuner også.Tror alle hadde vært tjent med og beholde dem beste spillerene,også dem som skal ha penger av klubben,for nå går det rett i dass.Og det blir det f... ikke mye penger av!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f