Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 28 aug 12, 14:16

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Larifari

Opprinnelig postet av Satch

Når det er sagt, så skal ikke Værste alene bli fremstilt som den store syndebukken. FFK har vært vanstyrt i flere år med svært sviktende moral, utallige ledere har gjort gjentatte feilvalg og per dags dato er markedsinntektene for lave. I tillegg har det vært mangel på kompetanse og kontinuitet fra topp til bunn. Dette straffer klubben den dag i dag.

Uten å ha satt meg inn i, eller å ha hatt mulighet eller tid til å sette meg inn i sakskomplekset med stadionavtalen og Værste sin rolle, så forteller alt jeg har lest her inne meg at dette ikke ble etter forutsetningene.

Dette i samband med vanstyret som Holters nevner, og som jeg har nevnt noen ganger også, har vært sterkt medvirkende til at det er vanskelig å ha en fremtidstro og forventninger om at FFK skal kunne bli en ledende klubb i Norge, med den ryggsekk de bærer på, og den mangel på handlefrihet grunnet havarert økonomi.

Det er direkte tragisk at en by på Fredrikstad størrelse, landets 5. største småby, med noe av landets rikeste tradisjoner, og et stort, men dog tydeligvis kun latent engasjement i folket og hos potensielle investorer, ser ut til å ikke være liv laga for en gang spill i landets øverste liga med 16 lag.

Selv merker jeg at engasjementet svikter personlig, en slags beskyttelsesmekanisme for ikke å få en sorgreaksjon på elendigheten vi nå er vitne til, og godt er det. Hadde livet kun vært FFK så hadde livet vært fattig, (selv med FFK-suksess).

Som Larifari så er jeg selv litt furten på en del reaksjoner på noen av mine innlegg i det siste, som "oppgulp", "dritt" "Spy ut" etc. Jeg har vel nærmest aldri kritisert navngitte spillere, supporterdeltakere og i meget liten grad trenere. Prøver så godt det lar seg gjøre å opptre saklig.

Med de reaksjoner man får tilbake så føler jeg at mitt motto "intriger splitter mer enn samhold forener" at jeg ønsker å tre ut av debatten og ber Holters vennligst slette min profil.

Så slipper jeg å være fristet til å skrive noe hver gang jeg er inne og leser.

Takk på forhånd.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f