Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 aug 12, 13:42
Endret: 28 aug 12, 13:52
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Larifari

Opprinnelig postet av Satch

Har ellers stor respekt for at Larifari konsekvent og positivt forsvarer dagens regime og Værste til "the bitter end". Men nå har dessverre "the bitter end" rykket veldig nærme.

Jeg har stort sett prøvd å argumentere saklig her inne, men det er jo ikke mulig å være uenig med majoriteten her inne uten å få slengt i trynet at du har en agenda eller andre ting som sikter på å undergrave troverdighet. Dere får ha diskusjonene deres uten opposisjon fra meg, fortelle hverandre hvor flinke dere er og hvor utrolig mye kompetanse det er samlet her inne mens dere diskuterer i enighet og klapper hverandre på skuldra.

Akkurat som Satch og andre må tåle Larifaris konsekvente, ensidige og positive fremstilling av Værstes rolle, må Larifari også tåle at dette faktum påpekes når han åpenbart ønsker å spille en djevelens advokat. Inntar man et slikt standpunkt bør man tåle slengbemerkninger uten at det er det er nødvendig å innta en offerrolle eller å hevde at opposisjonelle meninger er uønsket - noe de på ingen måte er.

I mine øyne er det ikke tvil i havet om at FFK i dag ikke sitter igjen med det som ble lovet og solgt inn til medlemmene. Stadionavtalen er ingen "totaløkonomisk gavepakke" med garanti om "at Fredrikstad Fotballklubb ikke skal betale mer i leie enn de gjør på Holmen for de neste 20 årene". Jeg aksepterer at folk må mene det motsatte; at dette er gaven som ble lovet FFKs medlemmer, men jeg har problemer med å forstå at dette kan være sant.

Når det er sagt, så skal ikke Værste alene bli fremstilt som den store syndebukken. FFK har vært vanstyrt i flere år med svært sviktende moral, utallige ledere har gjort gjentatte feilvalg og per dags dato er markedsinntektene for lave. I tillegg har det vært mangel på kompetanse og kontinuitet fra topp til bunn. Dette straffer klubben den dag i dag.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f