Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 13 aug 12, 12:03

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av mysthical

 

Nei er jo ikke overføringer til værste, men er jo 13 mill FFK ikke får disponere, Værste eier 99,26% av fredrikstad stadion as og det er vel disse 99,26% som skal overføres til FFK, noe værste ble trua til å godta, vel og merke etter at lånet til DNB er betalt som du sier.

Riktig som du sier at Værste har 99,26 %, men mesteparten av dette er B-aksjer. FFK har majoriteten av A-aksjene(mener jeg bestemt) og dermed full råderett over selskapet. B-aksjer gir ikke stemme ved generalforsamling, men utbytte(har vel ikke vært tatt ut noe her?).

Dette er, slik det ser ut for meg, 13 mill til nedbataling på lån. Når dette er nedbetalt eier FFK stadion helt og fullt. Det er jo vanlig når man kjøper noe at man må betale det(Værste har garantert for lånet).

Mener fortsatt det er galt å definere dette som overføringer til Værste(uten at jeg vet at dette er en del av summen Topscorer refererer til).

De aksjene FFK har majoriteten over av er vel de som ikke har noe stemmerett på, aksjene værste eier har stemmerett, mulig jeg bommer her, men sann jeg har skjønnt det i allefall. Står ikke noe om a og b aksjer på purehelp.no kun at værste eier 99,26% Overføringene er ikke noe nedbetaling av gjelden, gjelden FFK har på stadion er hos DNB. Så dette er nok enten leie av lokale eller billettintekter på stadion.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f