Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 10 aug 12, 16:52

Opprinnelig postet av rødforalltid

Nei Værste må avskrive all gjeld og lette på stadionleien. Da vil FFK igjen få mulighet til å bruke penger på det vi publikummere ønsker å se, nemlig ett best mulig lag.

Enda viktigere enn å ettergi gjeld blir det å inngå ny avtale om "leie" av stadion. Gjeld på mange millioner kan betjenes over tid, men en dårlig avtale vil aldri gjøre det mulig å redusere gjeld. Let´s face it: Vi betaler ti ganger så mye som alle andre tippeligaklubber for å spille på vår egen stadion.

Jeg tror ikke det skjer noe i den saken før Værste faktisk ser at de kan tape store penger. Og hvordan kan de tape store penger? Jo, ved at deres "alibi", FFK, går konk: Det blir ikke god bisniss av at klubben som ga grunnlag for hele stadion-anlegget offentlig blir rævkjørt av selskapet som tjener penger på Stadion!

Det jeg er spent på er om Værste kommer til å gjøre noe med avtalen FØR eller ETTER FFK ligger med brekt rygg.

Det er bare å ta av seg hatten for lederen som skrev under avtalen som skulle være så god for FFK. Jeg er fullt klar over at avtalen er juridisk gyldig og tett, men du skal være ganske skjev i huet om du mener den er god for FFK.

Og fraværet av f-b.no i sakens belysning er i ferd med å bli forferdelig pinlig. Tror jeg ganske snart kommer til å si opp abonnementet mitt.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f