Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 09 aug 12, 15:02

Opprinnelig postet av Larifari

 Det har kommet tydelig frem at klubben ikke har noen inflytelse over hvor vidt tarik blir eller drar. Dette kan altså ikke sees på som et grep for å forbedre den økonomiske situasjonen. Dersom overgangssummen er som antydet og ffk kun sitter igjen med et par mill ville det etter mitt skjønn også vært et særdeles dårlig grep med tanke på økonomien, da Tarik godt kunne vært tungen på vektskålen når det kommer til nedrykk eller ikke nedrykk. Forhåpentligvis frigir dette noe midler for Jonsson slik at han kan utøve magien sin på overgangsmarkedet.

Dette var ikke myntet på Tarik overgangen spesielt, men den generelle oppryddningen som pågår. Som du sier.... de totale endringene i midler til rådighet etter hva som har skjedd de siste dagene gjør at det blir litt mer handlefrihet i forhold til hvilke spillere som kan hentes inn. Jeg er relativt sikkert at "summen" blir fortsatt tippeligaspill neste sesong... 

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f