Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 09 aug 12, 09:08

Jeg vil heller spørre om en ting..Hva er vitsen med å ha et FSI, Værste eller Terje Høili når de ikke stiller opp for klubben i den situasjonen FFK er i og har vært nå en stund. At Terje Høili og Værste/Brynildsen ikke er på talefot er en ting. Men dette handler om eksistensen til Fredrikstad Fotballklubb. Snakk sammen for faen, finn gode løsninger. Dere er næringslivsledere som sier dere har et hjerte for klubben..vis det.. 

Værste. har bare en ting å si..begynn å reforhandle stadionavtalen. Forstår dere ikke at klubben ikke makter leiekostnadene? Hva har dere om FFK blir en parantes? Ingenting..Skal dere ha rockekonserter der, danseband, messer? Rykker vi ned i år er det lite som tyder på at vi rykker opp igjen..Konkurs er mer nærliggende..Klubben råtner på rot og har gjort det lenge, hvorfor klarer Strømsgodset som har et snitt på ca 5000 på kampene sine å være et topplag? Skal Strømsgodset være mer attraktivt for Jørgen Horn enn Fredrikstad?

Nå har vi solgt de to beste spillerne våre for knapper og glansbilder..Ja Tarik for 7,5 - 8 millioner er en skandale når Håvard Nilsen blir solgt for 25 millioner. Ja prisene er forskjellige mellom Norge og utlandet..Men hva med å ha litt is i magen FFK..Ikke faen om Håvard Nilsen er verdt mer og er et større spisstalent en Tarik.

Hussain som er kjempetalent for 2 - 2,5 millioner er en vits..og Borges, Gashi gir vi bort gratis for å spare lønn når han kostet oss 6 millioner?..En landslagspiller eller fortsatt en potensiell landslagspiller..Gjort et godt salg til Milan, men det var det..

Oppriktig lei meg når jeg tenker på hva som har skjedd med klubben etter cupgull i 2006 og sølv i 2008..Optimismen og gleden over å gå på kamp er borte..Ja, hjertet mitt brenner for FFK og vil også være der i motgang..Men gleden er borte. Man har på en måte resignert litt..Og det er ikke bra..Likegyldighet er det værste som finns.

 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f