Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 29 jul 12, 16:49

Opprinnelig postet av Kai Roger

Har skrevet dette et titalls ganger,men kan ikke gjentaes nok: Høili vil ALDRI gå inn med midler,til en gjeng,han ikke en gang kan prate med-les Værste gjengen. Hvorfor skulle han,gå inn å gi Værste mere penger? For det er jo det han inditrekte gjør,når han (høili) bidrar til klubben. Andre klubber.....som er kommunal eiet,har årlige leier på 1-2 millioner pr år,og Godset laget et skikkelig leven ivåres,når kommunen ville øke leien ifra 800tusen,til 1.2 millioner fra og med neste år.

Kunne kommunen ta over Stadion på Værste?

Til det siste: Nei, selvsagt ikke. Kommunen er ikke interessert i å kjøpe - hva skal de med en fotballstadion? Værste er vel neppe interessert i å selge heller. Da sitter de igjen på eiersiden i FFK og har utgifter, mens de ikke har inntekt fra stadionleie. Selv med en anstendig stadionleie (les: en som FFK har råd til over tid) vil Værste tape på å ikke eie stadion.

Når det gjelder andre klubber som spiller på kommunalt eide anlegg - hvordan er det med driftskostnadene? Har kommunen disse også? Forøvrig er vel flere klubbers bruk av kommunale stadioner noe som skjer på nåde fra Forbundet, da de aktuelle anleggene ikke akkurat er creme de la creme. De kommunale anleggene i Tippeligaen er vel

  • Marienlyst
  • Sandnes stadion
  • Haugesund stadion
  • Alfheim?
  • Nadderud

Disse forsvarer ingen høy leie uansett, men 800 000 for Marienlyst er jo veldig lavt og dermed særdeles hyggelig for Godset.

En anstendig leieavtale må reflektere hva det faktisk koster å betale ned på lånene som ble tatt opp for å bygge herligheten. Værste kan ikke forsvare å ta en fet avanse, særlig ikke i lys av hva de sa da avgjørelsen ble tatt noen år tilbake.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f