Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 28 jul 12, 10:21

Opprinnelig postet av Erikk

1. Det reforhandles med Værste slik at klubben får vilkår som er levelige (da vil Værste måtte bokføre et tap men det må de uansett desverre). Hvis de hadde gått med på noe slikt hadde de reddet ansikt.

I og med at Værste AS også er hovedeier i FFK Sport ASA er dette ganske opplagt, ja. De sitter både som eier og kreditor., og taper uansett peng. Det virker som de vil utsette tiltak på en slik måte at de minimerer egne tap:

  • Det finnes mange i byen som er interesserte i at FFK skal være et elitelag, og som dermed blir med på diverse kampanjer. Penger inn i kassa.
  • De penga forsvinner riktignok i sluket, men Værste får avdragene sine og Sport ASA holder seg flytende.
  • Håpet, fra Værste sin side, er vel at velvilje fra andre skal være tilstrekkelig til å sørge for at klubben beholder plassen i Tippeligaen. Det ser dårlig ut nå.

Spørsmålet blir dermed: vil et nedrykk faktisk tvinge Værste til å bokføre dette tapet i regnskapet sitt? Vil man så tvinges til å få på plass en stadionavtale som reflekterer fotballklubbens faktiske betalingsevne? Inntil dette er på plass vil ingen gå inn med friske midler, da de ikke vet om de midlene vil gå til å forsterke fotballaget eller til å forsterke bunnlinjen til Værste AS.

Det som i hvert fall er sikkert, er følgende:

  • FFK har i dag en rimelig billig spillerstall. Lønnsutgiftene (totalt, for trenere, spillere og sportslig administrasjon) er godt under gjennomsnittet for Tippeligaen.
  • Tilskuertallene våre er fremdeles bedre enn en hel del TL-lag. Vi trekker flere enn serieleder Strømsgodset. I tillegg er gjennomsnittlig billettpris ganske høy fremdeles.
  • Disse to passer ikke godt overens. Enten er øvrige inntekter latterlig små, eller så er øvrige utgifter (alias stadionleie) latterlig store - og vi vet jo alle at sistnevnte stemmer.

Huff.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f