Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 27 jul 12, 22:13

Opprinnelig postet av shaggy


Triste saker og dessverre ikke uventet..

Det er pr i dag heller ikke et grunnlag til stede for å eksistere som TL klubb.

Livsgrunnlaget er borte og det er slik det er nå ingen lys i tunellen for en bedre økonomisk tilværelse. Det kommer noen små drypp av noen "redningspakker" som gjør at hodet så vidt er over vannet, mens klubben går lenger og lenger ned i sumpa.

Det er snakk om så astronomiske summer som skal til for at klubben skal få status som en veldreven klubb med økonomisk pondus til å hevde seg som tl lag.

Nedrykket er høyst sannsynlig et faktum. Det klubben bør gjøre etter sesongen er å nærmest stille et ultimatum til Værsted, næringsliv, etc om de faktisk er interesserte i klubben sin eksistens som toppklubb. Om ikke er det ikke liv laga for videre drift.

Det holder ikke lenger med små godtgjørelser og ytterligere innsparinger....

 

Helt enig. Disse 100 lappene i 'jeg er med' bidrar kun til kortsiktige løsninger-les lån av spillere. Jeg trodde 'jeg er med' skulle gå til en ung spiller,som vi kunne utvikle ,for så å selge videre..slik son Jabbie,Gamboa? Det som er skjedd nå,er at ca 420tusen ifra 'jeg er med' har gått/går til lånte spilere....Dahl og han serberen. Noe som er kortsiktige investeringer....de er her KUN fordi vi ikke har nok spillere,skader eller karantener. I desember har vi ikke disse spillerne her,og penga er på en måte borte. Alt for å holde klubben 'kunstig' i live.

Etter mitt syn er det bare å stikke fingeren i jorda,og se på hva byen,næringsliv og klubben VIL videre. Så få tak en trener som alle kan samles rundt,også skrive kontrakter med spillere,slik at vi kan bygge et lag iløpet av 2-3 år. (desverre tror jeg det tar såpass tid å kanskje rykke opp i TL igjen----hvis vi da ikke havner i 2.div,noe som desverre er stor mulighet for også)

Det vi kan oppleve utover høsten,er at Horn selges,sammen med Tarik+kanskje et par andre. Alt dette fordi økonimien har blitt kjørt så kraftig på rompa,igjennom år .


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f