Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 23 jul 12, 18:37

Opprinnelig postet av rasle

Klart det blir vanskelig og neste kamp er kanskje den vanskeligste av de alle men vi har da slått gullkandidater på bortebane før (Start, 2005)

Nå synes jeg det ble betalt en ufattelig stor pris for den seieren i Kristiansand det året...

 

Når det er sagt; Vi kan drømme om spillere hit og dit, faktum er at FFK knapt har nok spillere til å stille i 7'er-serien. Men med enkle grep, inn med Masalin og Mommo, så kan det være det hjelper litt. Dessverre virker det som om Knutsen har glemt hva det var som gjorde ham til landslagskeeper etter at han kom til FFK. Kanskje det er all tiden bak rattet som gjør utslag?

Mads Hansen er dessverre bedre med tastaturet enn ball pr i dag. Han er sikkert et unikum på linje med Kvisvik i form av å være muntrasjonsråd og spilloppmaker. Beklageligvis ser det ut til at sammenligningen stopper der ettersom det er stor forskjell på å være spilloppmaker og spillopplegger.

Jabbie, hva i all verden har skjedd med gutten? Joda, han er ung og prestasjonene vil variere, men det er mye som tyder på at det er lagt for tung bør på guttens skuldre, og jeg undres på om det ligger noe utenomsportslig her og. Det blir ren spekulasjon fra min side.

Holm? På tide å legge opp vel, synes du ikke. Du har i dag en kropp, ikke helt ulik min, og jeg har ikke snørt på meg fotballskoene på mange år... just saying

Ramberg, gud så glad jeg er for å ha deg på banen. Dessverre har det alltid gått sport i å rakke ned på Ramberg, helt meningsløst i grunn, for gutten er god.

Når vi først er inne på undervurderte spillere; Personlig ønsker jeg med en spiller a'la Christian Berg (i gammelt slag), en grovarbeider som kan stabilisere midtbanen vår, en som kan  gå i krigen og vinne den forbaskede ballen hver gang den blir pumpet fra inn på FFK's banehalvdel. Hussain er god, men pr i dag er behovet for å fore eget ego større enn å fore medspillerne med pasninger størst.

 

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f