Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 23 jul 12, 18:04

Jeg tror at noe plagde gutta igår. Noe vi ikke vet. De hadde møte i uka som var,ang den økonomiske situasjonen i klubben,og jeg forstår at gutta,og de på Sport,MÅ bli lei av å høre alt negative hele tiden. Dette MÅ gå inn på en prestasjonsgruppe.

Jeg frikjenner IKKE dårlig innsats,men noe er riv ruskende galt,når en spiller ikke klarer å sentre ballen med innsiden av fot,3-5 meter. Eller ikke klarer å ta imot en ball,som kommer langs bakken. Ukonsentrasjon? Dårlige ferdigheter? Redsel? Ja...ikke lett å si. Når en hovedtrener 'skylder' på at spillere spiller i 'uvante' posisjoner...ja.....hva skal man si til det?

Jeg missunner ikke TA jobben han har nå. Han er superlojal til styre og stell. Men kanskje vi skulle hatt en motsatt trener nå...som kunne sagt klart ifra hvor skoen trykker,og satt krav. Noen ganger skaper konflikter progresjon i riktig retning.

Håper av hele mitt hjerte,at spillerinvest,og andre knaller til nå,hvis de vil ha TL lag i Byen. Hvis ikke er det bare å starte planleggingen for Adeco 2013,kanskje med en ny hovedtrener som heter Arne Sandstø. En kar som har bevist at han har kvaliteter,og en plan med det han gjør+jeg tror ikke han er dyr heller. Skulle vi slått på stortromma,ville jeg hatt Rekdal....en vinner...som vet å sette krav til lag og klubb-men...da måtte vi også hatt en knallsterk sportslig sjef,som kunne tatt 'fighten' med RekdalWink

Så kan TA gå tilbake til det han egentlig er ansatt som,nemlig spillerutvikler.

Håper/drømmer/ønsker virkelig at dette kan gå veien,selv om det ser fryktelig tøft ut.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340