Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 jul 12, 09:26

Opprinnelig postet av Erikk
LIllestrøm eller Mr Berg har store ressurser og de kommer ikke til å rykke ned selv om de ligger på nedrykkplass nå. Må de sparke trener og kjøpe mange nye spillere gjør de det. Helstad er på vei og han er sikkert ikke alene.

Dette har LSK drevet med i mange år nå. Sparket trenere på løpende bånd. Sakte men sikkert har problemene vokst mer og mer. Så spørs det om Berg og Mathisen tør å sparke treneren de selv på død og liv ville ha inn og Henning Berg ut. Det vil jo være en stor innrømmelse på at de virkelig kom med en stygg skivebom.

Vi så hvordan det gikk med Hønefoss da de kjøpte inn den ene etablerte spilleren etter den andre. Det endte med kvalifisering og nedrykk mot FFK. LSK har kjøpt en helt ny førsteellever og er ikke i nærheten av å levere. En kjapp tur på kanarifansens forum avslører at dette er det dårligste LSK har prestert på mange år, og det er ikke kun treneren sin skyld.

Å hente en drøss med enda flere nye spillere vil neppe gjøre ting bedre. Det betyr bare enda lengre tid før en førsteellever setter seg. De har jo på papiret et veldig bra spiller for spiller, men de får det ikke til å stemme. LSK har vært på nippen til å rykke ned før de, men klarte seg i siste liten. En gang må også de rykke ned.

Men, bra for oss om de har samme tankene som deg, at de ikke kan rykke ned fordi de egentlig er for gode. Som FFK i 2009...

Sandnes Ulf kommer nok ned på jorda igjen de også, men det skjer kanskje ikke allerede i år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f