Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5528

Lagt til: 11 jun 12, 20:02

Majoritetseierne sitter med et dilemma. De kan velge to veier(ytterpunkter) eller noe et sted i mellom(?).

1. Fortsette å putte penger inn i videre drift med videre TL spill som mål. Dette er det som vil gi mest inntekter, men hvis det driftsmessig ikke går i pluss, vil det heller ikke kunne nedbetale gjeld. Spørsmålet er om det er mulig i drive i pluss. Hvis det lar seg gjøre er det håp om at dette blir resultatet.

2. Selge det som kan selges av spillere. La AS og klubb gå konkurs. Bygge boliger på stadion. Da må eierne innfri lånet på stadion som de har garantert for. Deretter ta kostnaden(ikke ubetydelig) med å bygge boligene.De vil kunne bokføre et betydelig tap, som kan gi skattemessige fordeler.

 

Hva koster mest? Og hvor mye er Værste AS, og deres aksjonærer,  villig til å svi av med penger på FFK? Til nå har dette kostet mye, og det vil uansett koste mer.. 

Det som i alle fall må til for at det skal være interessant å velge alternativ 1 er at byens befolkning ønsker det. Omdømme og publikumsinteresse er det folk flest kan bidra med. Og da hjelper det lite med supportere som ikke bryr seg lenger. Hvis alle som leser dette bestemmer seg for å bare snakke positivt om FFK fra i morgen av, og be alle andre om å gjøre det samme, så er nok det det beste vi kan gjøre for FFK nå.

Og jeg ber på forhånd om å slippe svar med at man ikke orker/klarer å engasjere seg lenger. Med mindre man har papirer på noe annet, bestemmer hver og en hva de skal tenke, si og mene.

Siden 2009 har "alle" snakket, og skrevet, negativt om FFK. Det er ikke spesielt banebrytende å fortsette med det. 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340