Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 07 jun 12, 13:40

Opprinnelig postet av Larifari

Men dette er vel basert på tallene fra sist rapportering (i vinter, med overhengende konkursfare)? Blir vel en ny vurdering etter tallene som kommer inn 30. juni? Er jo først etter nyttår vi faktisk har begynt å spare.

FFK har jo vært igjennom gjentatte runder med kostnadskutt, men ja, dette er tidligere rapporterte tall. Følstad er nok en ringrev med de prognosene han presenterer. Han vet nok at det trolig ender bedre enn de 10 millionene og 8 millionene de har presentert til nå, men det blir spekulasjoner. I tillegg ble jo disse poengene fremstilt feil (av liveoppdateringen til f-b?) og stammet fra før refinansieringen. Ergo trenger man ikke å kapre SÅ mange poeng som det ble gitt inntrykk av i løpet av en måned (noe som hadde vært helt urealistisk uten ekstern kapital), og dermed er det ikke utenkelig at de kan nå målet om gul sone. Skulle man klare det, så slipper man heldigvis poengtrekk, men det gjenstår å se om man klarer det.

Klubben har jo allerede kuttet inn til beinet og satser altfor mye på frivillighet, noe som ikke burde være nødvendig med den omsetningen FFK har. Det er jo direkte ufattelig at en klubb som FFK ikke skal ha livets rett når f.eks. Haugeund, Hønefoss, Strømsgodset, Aalesund og så videre klarer det. Skal man ytterligere øke graden av frivillighet nå, så får man strekke hendene i være, gi opp toppfotballen, og omdefinere klubben til amatørfotball. Man kan ikke forvente at hele klubben skal drives av frivillighet.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340