Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 20 mai 12, 01:16

Opprinnelig postet av keiko99

Supras viser også at dem svikter... Det var jo dem som skulle ta ansvar..



Nå må du roe ned her kompis. Vi har brukt rimelig mange flere timer på alt som omhandler FFK enn det jeg tenker at du har. Det er faktisk ikke bare på kampdagen vi er en gruppe og yter for laget. Selv tar jeg del i det meste av det som omhandler tifo og slikt. På møtet tidligere i år som var på Cafeen etterlyste du store bannere, men da trenger man faktisk folk som er villige til å lage et motiv, skisse opp, og male. Om man skal ha store tifoer må både du, vi i Supras og Plankehaugen trå til om det skal bli noe dreis på det. 

Akkurat i dag var det midt i forberedelser til eksamen for mange, selv hadde jeg egentlig ikke tid med tanke på eksamen men fikk presset det inn. I valget mellom å få en brukbar karakter og det å dra på fotballkamp velger faktisk majoriteten det første alternativet, noe jeg regner med at du både forstår og respekterer.

Det at vi skulle ta ansvar er nå en sannhet med modifikasjoner. En person fra oss som ble navngitt på møtet tidligere i år skulle være forsanger, han var ikke her i dag, og vi hadde heller ingen stand-in for han.
Det at Supras stiller med 10-20 færre enn til vanlig skal ikke være noen grunn for hverken deg eller meg å synge lavere.

Supras er ikke der for å synge for folk, men for å synge med folk. 

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f