Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 mai 12, 20:24

Hvorfor kan ikke billettsystemet ved stadion ha det slik at man kan kjøpe billetter til alle tribunene på alle maskinene? Kom 20 minutter før kampen i dag, og kun en av to kasser til PH-tribunen var operativ. Kom inn nesten tjue minutter inn i kampen, altså 40 minutter i kø og det var vel kanskje ti meter kø foran meg da jeg kom.

Ellers var kampen som forventet. Spillerne ser nesten redde ut for å tape og tror de har alt å tape. Så scorer det andre laget og plutselig har de ingenting å tape. Vel, for en liten periode.

Hvor ble det av tiden da de kjørte i hundre fra start og satte seg i respekt? Hvor er tiden da de virkelig ønsket å vinne kampene? Hvor er tiden hvor enkle pasninger på et par meter traff beina til medspillerne? Hvor er tiden da de hadde en plan over angrepsspillet?

Jeg så midtstopperne fikk ballen i dag og hadde ikke peiling på hvor den skulle i neste steg. Det ble tversoverpasninger i den bakre fireren helt til en av dem gikk lei og pælmet den på måfå opp på ei angrepsrekke som ikke akkurat ruver i lufta.

Spillerne var tydeligvis frustrerte også. Så ut som det gikk mye energi på å få ut frustrasjon på hverandre i dag. Tarik oppgitt flere ganger over sine medspillere over manglende løp og kreativitet. Disse tingene må lukes bort før det skal bli snakk om poeng fremover.

Til sist: Utrolig bra oppmøte fra Drammen i dag. Skulle nesten tro det var årets bortetur for dem.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f