Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 14 mai 12, 09:52

Opprinnelig postet av Welhaven

Opprinnelig postet av RG

Var det noen som sa 4-6 mnd på utsiden med  lyskestrekk,

er det i det hele tatt noe på den mannen som er HELT ???

Går det ikke og bli kvitt den mannen, brudd på kontrakt pga røten kropp eller no ????

Prøv å sett deg inn i Alex sin situasjon.. Var i god form og ikke skadelidende, men så får han tidenes smell på en trening av Franck, som så og si satt en stopper for det som gjenstod av hans karriere. Er det noen som lider så er det deffinitivt ikke FFK som har fått "lite" ut av han, men Alex selv.  

Nå har han jo også kontrakt ut 2012 bare, pluss at huset han leide er lagt ut for salg, så du får nok viljen din uansett.

Mannen var også kronisk skadet FØR han kom til FFK. Han har én god sesong i Tippeligaen, 2005-sesongen for Start da de tok sølv. Ellers fryktelig varierende. Glimrende på sitt beste, katastrofal på sitt verste. 

Dette er et av FFKs dårligste kjøp de siste 10 sesongene uten tvil. Da hjelper det ikke at han er en hyggelig fyr. Det finnes mange hyggelige folk, men i FFK hadde det vært en fordel om man kunne spille litt fotball også.

Vi får krysse fingrene for at denne skaden er mild, men jeg tviler på det dessverre. Så ut som en skikkelig strekk. Sånne spillere må ikke finne på å takle, da blir de skadet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f