Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 13 mai 12, 20:54

Opprinnelig postet av Larifari

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Larifari

 

Her har du bommet Holters, de 101 millionene du tydligvis mener er hva det kostet å bygge stadion med næringslokaler og alt er i virkeligheten hva det kostet å bygge det du tidligere har omtalt som ingenting. Nemmelig matta og tribunene. Hele stadion med næringslokaler osv kostet vesentlig mer og er ikke finansiert av FFK.

Opprinnelig postet av Holters

 

 

Dette har jeg problemer med å se kan være riktig. Det kan umulig ha kostet 101 mill å anlegge gressmatta og bygge tribunene. Jeg ser at det nok var dyrt å legge betongdekket under matta, men det skal vel ikke klubben betale? FFK FIKK tomt til stadion på værste som kompensasjon. At Værste velger å ta tilbake gaven, for så å anlegge parkering og næringsareale under gressmatta bør de vel ta kostnadene for selv. Klubben kan ikke spille kamp mellom reolene på Rema, det måtte nødvendigvis legges tak...

Jeg har også problemer med å se at beløpet for hele dette betongdekket, selve matta OG tribunene skal kunne komme opp i 101 mill - synes det høres mye ut, men jeg er langt fra profesjonell på dette området. Men det er det sikkert andre her inne som kan mene noe mer kvalifisert om?  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f