Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 13 mai 12, 20:16

Vi får med oss 1 poeng i en kamp vi skaper null og niks i. Sånn sett bør vi være fornøyd.

Jeg starter bakerst. Vår beste spiller i dag er Jon Knudsen. Bunnsolid. Holder ballene, har fine igangsettinger og suverene utspark. Prater og kommuniserer bra også. Som sagt - Fredrikstads beste sammen med Daniel Berntsen.

Det defensive var mye bedre i dag enn tidligere, men det var på hengende køllehår flere ganger at vi ikke slapp inn mål. Men det er lov å ha både flaks og flyt. Folk ofrer seg som bare det, og det er gøy å se på. Martinsen og Strømsborg gjør ting enkelt og greit, og det holder i massevis. Ikke pent å se på, men det blåser jeg i. Landgren er veldig god i dag, men burde hatt rødt kort (selv om det gule han får er meeeeget tviiiilsoooomt) pga en stempling. Det ville betydd gult nummer to. Hva skal man si om Dahl Hagen da? Han alene holdt på å gi bort to-tre mål til Haugesund pga elendige pasninger og puslete duellspill. Forferdelig kamp nok en gang.

Midtbanen er god i perioder, der jeg synes både Jabbie og Berntsen gjør mye bra. Men midtbanen blir lett til tider, og Haugesund kunne med litt bedre presisjon på den siste tredelen vært på blank kasse opptil flere ganger. Unødvendig gult kort til Jabbie noe som betyr at han slipper å reise til Molde.

Vingspillet er en katastrofe. Mads Hansen gjør nok en gang er elendig kamp. Alex Valencia er også helt usynlig noe som er utrolig skuffende. Nå er han i tillegg ute for resten av sesongen med en strekk. Ikke spør, jeg bare vet det. Ole Jørgen Halvorsen kommer inn og er like svak som vanlig. Som forventa med andre ord.

Spissene da? Tarik løper rundt og gjør noe bra, men blir mest løpende imellom i dag. Gjør en god defensiv jobb, men som resten av laget er det lite som skjer fremover. Momo Gueye har god innsats, men har vanskelige arbeidsforhold i dag. 

Med dette laget vi stilte med i dag, og de vi hadde på benken er det en prestasjon å få med seg poeng i det hele tatt.

Trond Amundsen har MYYYYE å jobbe med. Misunner han virkelig ikke.


Børs:

Knudsen 6

Landgren 5, Martinsen 5, Strømsborg 4, Dahl Hagen 2

Valencia 3, Jabbie 5, Berntsen 6, Hansen 2

Elyounoussi 4, Gueye 3

Halvorsen 3

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340