Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 14 apr 12, 21:30
Endret: 14 apr 12, 21:32
Endret av: Plankekæll

Opprinnelig postet av Tøfflus

2. plass for Arsenal henger i en tynn tråd.

De har ikke sjans på 2.plass nå slik som City spiller, men jeg er strålende fornøyd med en evt 3.plass etter tidenes dårligste ligastart med baklengsmål i bøtter, spann og trillebårer.

Opprinnelig postet av Tøfflus

Om ikke United vinner over Villa i morgen (og helst også mot Everton neste helg) er tittelkampen vidåpen igjen, og derbyet den 30. april kan få mer betydning enn det så ut til for fire dager siden.

Hvis United spiller uavgjort i morgen mot Aston Villa tror jeg faktisk Manchester City vinner ligaen. Da leder United med 3 mål og har 8 mål dårligere målforskjell. Jeg tror City slår United på Etihad, og da er de mest sannsynlig foran på tabellen også. Slik som City spiller nå er de det beste laget, men jeg er meget skeptisk til det defensive hos de lyseblå. 

Denne avslutningen på sesongen blir mye mer spennende enn jeg hadde trodd for bare et par uker siden.

Kampen om 4.plassen blir også morsom. Jeg håper Newcastle tar 4.plassen foran Chelsea på 5.plass og Tottenham på 6.plass. Dette er ikke veldig usannsynlig heller. Når det er sagt er ingenting gitt mtp 3.plassen heller. Arsenal har igjen Chelsea på Emirates også, og der kan alt skje.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f