Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 31 mar 12, 19:42
Endret: 31 mar 12, 19:43
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Piroijas "lave lønn" + estisk agentavtale = god grunn til å mistenke at det har vært ulumskheter. Ikke akkurat rocket science heller. Det er lenge siden det var snakk om dette her på forumet første gangen, og enda lenger siden man hørte om det første gangen.

 

Selvfølgelig kan man stikke hodet i sanden, for så å føle seg forurettet når saken kommer for en dag. Det er bare ikke veldig troverdig. Uansett om man er fotball leder eller fotball supporter. Supporterne skal bare stå til ansvar for sin personlige integritet. De som har kalt seg supportere, og nå snur ryggen til klubben, sliter med det.

At du i det hele tatt kan holde på med å klandre supportere som mister entusiasmen på det 0-grunnlaget du har av argumenter sier mer om din retorikk enn din kunnskap som man skulle tro du hadde nok av ettersom du kaller deg "kanogvetalt".

Det er ikke ofte jeg kaller argumentasjonsmotstandere som insolvente på fornuftige argumenter, men der er du nå faktisk, etter min oppfatning.

At du i hele tatt kan moralisere ovenfor de supportere som har fått nok av svindel og løgner og udugelighet, det gjør din argumentasjon ikketilstedsværende i DENNE sammenheng.

Hvis du visste så mye den gang, hvorfor foretok du ingen aktive handlinger?

Jeg forsvarer kun mine egne synspunkt, og det er at jeg føler det helt naturlig at supportere mister entusiasme etter at klubbledere har vist udugelighet og etikkfraværenhet.

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340