Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 31 mar 12, 12:58

Opprinnelig postet av mysthical

Opprinnelig postet av Kai Roger

Vell 22 milioner i sponsor inntekter er etter min mening alllltfor lavt. Hvem er det som sitter i markedsavdelingen og seger produktet FFK på billigsalg?

FFK er et merkevare på lik linje med SAS,NSB...osv,osv. Jeg mener at dette produktet-altså FFK-er solgt altfor billig,og at det må komme nye koster inn,som kan se på marked/salg på en annen måte enn idag.

Helt helt enig i at det er lavt, men må også stikke fingeren i jorden. Det har vært ekstremt mye bråk, rot og elednig ledelse av klubben over lang tid nå. Dessverre er det nok få sponsorer som er villig til å betale dyrt for å markedsføre seg gjennom en klubb som for tiden er synonymt med kaos og bråk.

 

Begynn å jobb imot de virkelig store aktørene. Norvegian,DNB osv osv......få til et møte.....skape bekjentskaper.....hvem veit...kanskje om 3 år får vi noen av de virkelig store aktørene på kroken. Og en hovedsponsor som kan gi oss det vi fortjener. Vi må tenke lenger ut enn kun Fredtikstad -kjernen----vi må skaffe oss bekjentskaper på nasjonale-internasjonale bedrifter. Se hva Vålernengen har fått ut av Hafslund avtalen. Se hva Brann har fått ut av Sparebanken Vest avtaen.

Etter min mening er ikke FFK noe dårligere 'merkevare' enn disse to klubbene.

Lag en Gull klubb-slv klubb og bronse klubb---det det er deffinert hva som forventes av summer,og hva som gies tilbake-(fra klubben) Bygge relasjoner med de riktige-store bedriftene er alfa og omega,slik fotbalen idag har utvikla seg. 

Ja...vi MÅ ha eks antall tilskuere på kampa,men vi MÅ også heve sponsorinntektene med minst 100% spør du meg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340